Δικηγόροι στη Γερμανία

Με πολύχρονη εργασιακή εμπειρία ως δικηγόροι και νομικοί σύμβουλοι γερμανικών και πολυεθνικών εταιριών οι Δικηγόροι του γραφείου μας γνωρίζουν τις προσδοκίες του Έλληνα επιχειρηματία καθώς και τον αποτελεσματικότερο τρόπο υλοποίησης αυτών στη Γερμάνια.

 

Η επέκταση της επιχείρησης σας και οι επενδύσεις σας στη Γερμανία ξεκινούν από τα γραφεία μας στο κέντρο της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκη.

 

Ο Νικόλαος Αθανασιάδης διδάκτωρ του πανεπιστημίου του Αμβούργου είναι Rechtsanwalt (Δικηγόρος Γερμανίας) μέλος του δικηγορικού συλλόγου του Αμβούργου και υπεύθυνος για επενδύσεις στην Βόρεια Γερμανία με έμφαση στο τομέα των μεταφορών, ναυτιλιακών και των ανανεώσιμων πηγών ενεργείας.

 

Ο Μιχαήλ Πήλιος είναι Rechtsanwalt (Δικηγόρος Γερμανίας) μέλος του δικηγορικού συλλόγου της Στουτγάρδης και είναι υπεύθυνος για επενδύσεις στην Νότια Γερμανία με έμφαση στην αυτοκινητοβιομηχανία και τον τομέα των κατασκευών.

 

Με στενές επαφές στα Εμπορικά επιμελητήρια του Αμβούργου, του Βερολίνου, του Μονάχου, της Φρανκφούρτης και της Στουτγάρδης και μέσω της συνεργασίας μας με φοροτεχνικούς, λογιστές, συμβούλους επιχειρήσεων στην Γερμανία, είμαστε εις θέσιν να καλύψουμε πλήρως τις επιχειρηματικές ανάγκες σάς στην Γερμανία.

 

Μαζί με το ελληνογερμανικό εμπορικό επιμελητήριο καλύπτουμε επίσης και τον τομέα της είσπραξης απαιτήσεων και της δικαστηριακής απαίτησης ληξιπροθέσμων οφειλών στην Γερμανία.

 

   

 

Επικοινωνήστε μαζί μας!